2014. július 4., péntek

Sztrájk, avagy kitört a nyári szünet?

Ödön egész egyszerűen sztrájkba fogott. :) Kb. egy hónapja indult a dolog, most lett számomra világos. Akárhová viszem, ha megneszeli, hogy fejlesztő szándék van a dologban, reklamál, ha folytatjuk, eszeveszettül ordít.  Ha békén hagyom, mosolyog rám és csendben elvan az ölemben. Szóval semmi baja. Nem hinném, hogy szenzoros túlérzékenysége lenne. 
Pedig már ott tartottunk, hogy nyugodtan odaadhattam a gyógypedagógusnak vagy a gyógytornásznak és akár az egész órát csendben végigcsinálták (számtalanszor ők vitték fel a foglalkoztató szobába, s előfordult egyszer, hogy nem tudtam bent maradni vele a gyógytornán, és rendben ment minden!). Lenne a Korai Fejlesztőben nyári ügyelet kb. 6 alkalom összesen a nyár folyamán, de júliusra ma mindent lemondtam, úgyse lenne semmi értelme. Augusztusig hadd pihenjen, bújjon anyához, hátha megnyugszik és augusztusban visszazökkenünk.

Ami a szondát illeti: a doktornőnk át tudta vezetni a 14-es tubuson az 5-ös nasogastricus szondát. Kérdés már csak annyi, hogy ha nagyon muszáj, sikerül-e a röntgen alatt mindezt a pyloruson átvezetni... 2 hét próba hagyományosan mint eddig, hátha helyre rázódunk. A két legutóbbi mérés szerint hízott 10 dekát, s az elmúlt két nap nem öklendezett! Hurrá! Bár a bevitt mennyiség még nem érte el a 750 ml-t, de igyekszünk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése